4 Haziran 2011 Cumartesi

İdoller "İmmortal song 2" ile Yeteneklerini Kanıtlamayı Planlıyolar

BY turkish shinee world IN , No comments





Şu günlerde İdsoller tarafından şöyle bir tanım var bu tanım, 3 saniyelik şarkıcılar. "İmmortal song 2"da yarışmacılar sadece "I'm a Singer." konulu şarkılar olacak ve bu sürüme uymayan şarkılarda eleme yapılmayacak. İdol grupların bazı üyeleri çift rakamlılara geçtiğinde bazı üyelerin bazılarının sadece üç saniyelik şarkı söyleme zamanı kaldı. diğerleri "sen nasıl bir şarkıcısın,daha şarkı bile söyleyemezken?" gibi daha sert eleştiriler yapmaya başladı. Bu kötü eleştiri (aksne ispat) bir TV programı şeklinde olacak. İdol gruplardan birkaç üye ve Birkaç Popüler şarkıcı "İmmortal song 2" adlı şarkı yarışması için ve aynı zamanda bir İdol versiyonu olarak adlandırılan "I'm A Singer" için bir araya geldiler. "İmmortal song 2" nin ilk kaydı 23 Mayıs 2011 tarihinde; 2AM'den Changmin, Super Junior'dan Yesung, SISTAR'dan Hyorin, SHINee'den Jonghyun, B2ST'ten Yoseob ve IU ile yapıldı. 4 Haziran tarihinde galası olan yarışmacılar ile kısa bir ropörtaj yapıldı.





Changmin dediki, "Performan sıralamasının yaklaştığını söylemek yerinei biz çalışkan olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Çeşitli deneyimlerden sonra, biz eğlenceli bir atmosfer yaratmak için deneyimlerimizi kullanacağız." IU'da gergin olduğunu itiraf etti: Benim kalbim çarpıyor çünkü ben büyük annem ve annem gibi bir şarkıcıyım. Herkez onlar kadar iyi olduğumu vurguluyor ama ben onların beklentilerini karşılayamayacağımdan korkuyorum!İdol yıldızlar statülerinden dolayı vokal yetenekleri çoğu zaman yanlış hesaplandığında ya da unutulduğunda IU'nun duygularının iş/takım/grup arkadaşlarına yansıdığı söylenebilir.

Jonghyun ropörtajda klişeye çıkma arzsunu gösterdi ve dediki "Farklı yönlerimi göstermek için fırsat olarak görüyorum. Yurt dışı faaliyetlerim arasındaki hazırlıklarımdan etkilendim."











mmortal song 2"de her yarışmacı kendi versiyonları olan şarkıları söyleyecekler "I'm a singer"daki gibi eleme olmayacak. altı grup üyesi 200 kişilik bir grup tarafından yargılanacak ve birinci de bu oylarla belirlenecek. her şarkıcı da söyledikleri şarkının orjinal sanatçılarından ipuçları alacaklar. İlk kayıt ve Gösteri nedeniyle, onların en doğru performans sergilemeleri için seyircilerin çoğu 30+ yaşında. 45 yaşındaki Kwak Tae Ho Shim Soo Bong'un her şakısının bir hikayesi olduğunu söyledi. Anahtar duygularını nasıl zorladığında Vokal yeteneğinden çok ifade önemlidir. 45 yaşındaki Choi Eun Merhaba, Düşünüyorumda "Şarkıları zamanın ötesine geçecek, ben bu genç nesillerin yeniden Shim Soo Bong hayranları kazandıracağımızı umuyoruz." gibi bir yargıda bulundu. him Soo Bong "Ben bu şarkıların böyle değişik bir havası olabilceğini bilmiyordum. Bir şarkıcı olarak hayatımdaki en iyi hediyeyi aldığımı hissediyorum." derken gözlerini sahneden alamadı.
İdollerin hayranlarıda beklentilerini dile getirdiler. IU Kıdemli fanı Kim Young Rae "IU'yu görmek için sabırsızlanıyorum" dedi ve dewam etti "Çünkü Yaşlı hayranlar da gençleri seviyor." Gösterinin odak noktası müzik olmasına rağmen. İdoller dans, rap gibi çeşitli becerilerinide sergileyecekler. Çünkü serbest tekrar ruhunun 21. Yüzyılda 30lu yaşlara uğur getirdiği söylenir. 








Henüz yayında olmasa da "İmmortal Song 2" diğer müzik ağırlıklı reality programlarını bir adım geri gitmeye zorluyor. zaten "İmmortal Song 2" sadece İdol yarışmacılara yönelik olduğu için farklıdır. Şuanda Kore'de "Superstar K" ve "Birth of a New Star" gibi ulusal yetenek showları var. Bu gibi showalar yeni sanatçılar yaratır. Fakat "I'm a Singer" gibi showlar Deneyimli sanatçıların dönüş yapmasını kolaylaştırır. "İmmortal song 2" ile arasındaki farkı kolayca anlayacaksınız. Bu nedenle "İmmortal song 2"a olacak tepkilerin daha çok olduğu düşüdülüyor çünkü, İdoller normaldede profesyönel ve amatörlerden çok daha eğitimli. Fan kulüpleri arasında belirgin bir gerginlik zaten var ve yapımcılar izleyiciler içinde anti fanlarının ellerinden geleni yapacaklarından endişeleniyorlar. İdol şarkıcılar dürüs düşüncelerini paylaştılar ve Go Min GyuI'm a Singer müzikalitesi artsın diye genç yaşlardaki İdollere yer veriliyor. Çünkü biz bunu yapamazdık.Dolayısıyla o, İzliyiclerden bu yarışmayı vokal büyüme olarak görmelerini istedi. O, Müzik severlerin bir araya gelmesinin mümkün olduğunu vurguladı ve dediki "Bizde İdollerin Hallyu hareketlerini yeniden yapma olasılığına bakıyoruz."

Bu nedenle
İlk gününde Shim Boo Song'un görevi hit şarkısını yeniden yapmak oldu. Açılış için şarkı söyledi fakat gençlerin izlenimlerinden dolayı geride kaldı. Super Junior
'dan Yesung sinirli bi ifade ile "Shim Soo Bong önünde solo performans düşünmek beni tedirgin ediyor. Ben takımın onurunu korumak konusunda biraz sıkıntılıyım."

0 yorum:

Yorum Gönder